در اینوتکس ۲۰۲۵ صورت گرفت:

رونمایی از مشارکت و سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیاردی بیلدزآپ در استارتاپ «همساده‌ها»

در سومین روز نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۵، شرکت تجارت الکترونیک همراه داده مستقر در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس، با مرکز نوآوری مهندسی و ساخت (بیلدزآپ) قرارداد حمایتی ۷۰ میلیارد ریالی برای پلتفرم جامع مدیریت ساختمان «همساده‌ها» منعقد کرد. این همکاری که در هاب رسانه‌ای اینوتکس رونمایی شد، بخشی از برنامه جامع بیلدزآپ برای حمایت از استارتاپ‌های حوزه ساختمان و زیرساخت است.

به گزارش ستاد خبری اینوتکس 2025، شرکت تجارت الکترونیک همراه داده مستقر در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس با مرکز نوآوری مهندسی و ساخت (بیلدزآپ) به‌عنوان یک نهاد نوآور و سرمایه‌گذار در حوزه‌های مرتبط با ساختمان قراردادی منعقد کرد. این قرارداد مبنی بر سرمایه‌گذاری و حمایت 70 میلیارد ریالی بیلدزآپ (مجموعه فعال همکار با کیسون، شناسا و تریگ‌آپ) از پلتفرم «همساده‌ها» طراحی‌شده در شرکت تجارت الکترونیک بوده است.

دکتر بروجردی مدیر مرکز نوآوری مهندسی و ساخت (بیلدزآپ) در این مراسم که در هاب رسانه اینوتکس 2025 برگزار شد گفت: سال گذشته در همین هاب رسانه‌ای اینوتکس، مراسم رونمایی از مشارکت کیسون، شناسا و تریگ‌آپ در بیلدزآپ را برگزار نموده و خرسندیم در یک سال گذشته مجموعه وسیعی از فعالیت‌ها را برای پشتیبانی از تیم‌های نوپا و  استارتاپ‌ها به انجام رساندیم.

وی ادامه داد در پایان سال گذشته با استارتاپ «همساده‌ها» که در مرکز رشد فناوری نخبگان پردیس حضور دارد؛ به توافقات اولیه دست‌یافته و ظرف مدت یک ماه گذشته با تلاش فراوان و به‌سرعت،   فرایند مذاکرات قراردادی را به نتیجه رساندیم و خوشحالیم که در ایام نمایشگاه اینوتکس موفق شدیم این همکاری را به نتیجه برسانیم.

بروجردی ادامه داد در یک سال گذشته ضمن برگزاری رویدادهای مختلف ملی و استانی؛ استارتاپ‌های مختلفی را در حوزه‌های معماری، فناوری‌های نوین ساخت، رباتیکس، پایش هوشمند انرژی و دستیار هوشمند املاک و … مورد حمات قرار دادیم. وی ارتباط بیلدزآپ با شناسا، کیسون و تریگ‌آپ را فرصت ارزشمندی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های رشد  استارتاپ‌ها و نیز ارتباط با صنعت و بازار عنوان نمود.

به گفته وی، ما توانستیم نهاد نوآور تخصصی حوزه ساختمان و زیرساخت را ایجاد نموده و در بخشی متمرکز شدیم که به دلیل چالش‌های مبتلابه، حضور نوآوری و فناوری‌های نوین در آن بسیار ضروری است. در همین راستا ما با دانشگاه‌های برتر و پارک‌های استانی و … ارتباط نزدیکی داشته و اخیراً هم با دانشکده عمران و محیط‌زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال مذاکره در راستای پی‌ریزی تعاملات استارتاپ‌استودیو هستیم.

همساده‌ها پلتفرمی برای تسهیل بهره‌برداری از ساختمان

در ادامه مهندس استادی، مدیر شرکت تجارت الکترونیک همراه داده و بنیان‌گذار استارتاپ همساده‌ها گفت: برنامه مدیریت ساختمان همساده‌ها از این ایده نشأت گرفت که چگونه بتوان بر چالش‌های مدیریت ساختمان چیره گشت.

وی خاطرنشان کرد این طرح را در مرکز رشد فناوری نخبگان پردیس فعال نموده و پایان سال گذشته هم موفق شدیم که موافقت تیم داوری بیلدزآپ را برای همکاری جلب کنیم. وی گفت: این نرم‌افزار، پلتفرمی جامع است که با امکانات گوناگون خود ازجمله   فرایندهای هوشمند و بهره‌گیری از اینترنت اشیاء، تلاش دارد مجموعه فعالیت‌های مرتبط با بهره‌برداری از ساختمان ازجمله مدیریت شارژ و خدمات فنی را آسان‌تر ‌نماید.

حمایت از  استارتاپ‌ها از ایده تا اجرا در صنعت ساختمان

مهندس موسوی مدیر سرمایه‌گذاری بیلدزآپ در ادامه مراسم انعقاد قرارداد گفت:‌ ما در بیلدزآپ، استارتاپ‌های این حوزه را در مراحل مختلف مورد پشتیبانی قرار می‌دهیم. این مراحل شامل شتاب‌دهی فاز صفر، یک، دو، سرمایه‌گذاری فاز یک یا میکرو وی‌سی (Micro VC) و سرمایه‌گذاری فاز دو (VC) وی‌سی می‌باشد.

بروجردی با اشاره به نحوه حمایت بیلدزآپ گفت:‌ در فاز یک شتابدهی، تا مبلغ یک و نیم میلیارد تومان برای پشتیبانی تیم‌های نوپا در نظر گرفته شده؛ همچنین پشتیبانی و سرمایه‌گذاری این تیم‌ها را در فازهای بعدی تا دو برابر ارتقا داده و سپس در فاز سرمایه‌گذاری خطرپذیر از تیم‌های بالغ پشتیبانی می‌نماییم. وی با اشاره به سرمایه‌گذاری و حمایت از پلتفرم همساده‌ها گفت: در فاز اول، 70 میلیارد ریال و در فاز بعدی حسب موفقیت این استارتاپ، امکان افزایش آن تا دو برابر نیز امکان‌پذیر خواهد بود.

موسوی خاطرنشان کرد:‌ در بیلدزآپ در کنار سرمایه‌گذاری، زنجیره کاملی از حمایت‌ها برای رشد و شکوفایی تیم‌ها را مدنظر داریم تا مبتنی بر آن، روند سازنده‌ای در اکوسیستم داشته باشیم.

مهندس استادی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران در مورد مدت‌زمان درخواست سرمایه تا تأیید طرح، تصریح کرد یکی از برجستگی‌های بیلدزآپ چابکی و سرعت عمل آن است؛ به‌طوری‌که فرایند پیچیده بررسی‌های موشکافانه و فرایندهای قراردادی در یک ماه به انجام رسید و کارشناسان بیلدزآپ حتی در تعطیلات سال نو نیز فعالیت خود را برای تسریع کار ادامه دادند.

همچنین دکتر بروجردی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران در مورد چرایی ورود به عرصه ساختمان توضیح داد این بخش با وجود آنکه پیشران اول اقتصاد کشور می‌باشد، به میزان کمتری از فناوری‌های نوین بهره‌مند شده و از طرفی مجموعه چالش‌های موجود در این صنعت، ضرورت تلاش در فضای نوآوری و فناوری آن را دوچندان می‌کند.

مهندس موسوی نیز در پاسخ به چگونگی استفاده فناوران از امکانات مجموعه بیلدزآپ توضیح داد از طریق وب‌سایت www. Builds-up.com و سایر شبکه‌های آنلاین، امکان اطلاع از جزئیات و ثبت ایده یا استارتاپ برای تیم‌ها فراهم است.

 

 

لینک خبر

https://iiid.tech/news/%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DB%B7%DB%B0-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%84%D8%AF%D8%B2%D8%A2%D9%BE-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *