جذب تیم و فراخوان های این مرکز در چه زمان هایی صورت می گیرد؟
- مرکز نوآوری مهندسی و ساخت (بیلدزآپ) از طریق رویدادهای ملی نواوری در ساختمان و در زیربخشهای تخصصی (همانند رویداد ملی برگزار شده با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری) و یا رویدادهای استانی (همانند رویدادهای برکزارشده با پارک علم و فناوری گیلان، سمنان و ...) و یا رویدادهای مشترک با دیگر بازیگران زیست بوم فناوری و نوآوری امکان ارتباطی خود را با استارت آپ های ساختمانی، تیمهای نوپا و بالغ و استعدادهای اقصی نقاط کشور فراهم می نماید.
- این مرکزهمچنین فراخوان های فصلی خود را نیز در فصول بهار، تابستان، پاییز و زمستان و از طریق انتشار فراخوان دردرگاه اینترنتی (پرتال) خود برگزار نموده و تیم ها را در مراحل گوناگون شتابدهی ساختمان (شتاب دهی فاز صفر، شتابدهی فاز یک و شتابدهی فاز دو) و سرمایه گذاری خطرپذیرVC ساختمانی جذب می نماید.
- علاوه بر موارد مذکور همکاران ما دربیلدزآپ از طریق وبگاه این مجموعه (Builds-up.com) همواره با آغوش گشوده از ثبت طرح و ایده تیمهای استارت آپی و نیز تیمها و شرکتهای بالغی که دارای طرح جدیدی هستند استقبال نموده و بعنوان یک نهاد نوآوری از طریق شتابدهنده ساختمانی و یا واحد سرمایه گذاری جسورانه ساختمانی (VC) اقدامات مقتضی در مشاوره، داوری و بررسی طرح ها و در نهایت سرمایه گذاری جسورانه (VC) بر روی طرحها بانجام میرسانند.
- بیلدزآپ بعنوان نهاد نوآوری صنعت ساختمان؛ بعنوان یک استودی نوآوری (استارت آپ استودیوی صنعت ساختمان) از ایدههای ناب و آینده ساز این صنعت در هر زمانی استقبال نموده و از مشارکت صاحبان ایدههای جسورانه این حوزه استقبال مینماید.
مرکز نوآوری مهندسی و ساخت بیلدزآپ چگونه به استارتاپ ها کمک می کند؟
شتابدهنده بیلدزآپ برای استارتاپ هایی که ایده و تیم مناسبی دارند، شرایط رشد و توسعه را فراهم می آورد. فضای کار اشتراکی، مشاوره و راهبری، دوره های آموزشی و سرمایه گذاری از جمله کمک هایی است که مرکز نوآوری مهندسی و ساخت به کسب و کار های نو ارائه می کند همچنین فرصت آشنایی با مراکز مختلفی که با بیلدزآپ مرتبط هستند برای استارتاپ های نوپا وجود دارد .
مرکز نوآوری مهندسی و ساخت بیلدزآپ دارای چه ویژگیهای برجستهای است؟
پشتیبانیهای مرکز نوآوری مهندسی و ساخت بیلدزآپ از صاحبان ایده، چگونه است؟
این مرکز به تیمها و شرکتهای صاحب ایده در حوزههای گوناگون مرتبط با اکوسیستم بزرگ ساختمان و زیرساخت و عمران و حوزه خدمات و بهرهبرداری مزبور، پشتیبانیهای مختلفی همچون سرمایه گذاری، تامین فضای کار اشتراکی، راهبری، منتورشیپ و تسهیلگری در ارتباط با صنعت را ارائه میدهد تا استارتاپها به شرکتهایی بالغ و موفق در کسبوکار تبدیل شوند.
برخی علاقهمندیهای سرمایهگذاری این مجموعه بهشرح ذیل است:
- بهبود راهکارهای سازمانی
- طراحی سامانههای دیجیتال
- بازارهای دیجیتال صنعت ساختمان
- بهبود فرایندها و راهکارهای سازمانی
- سازههای پایدار، ایمن، هوشمند و سبز
- تاسیسات و منصوبات برق و الکترونیک
- مدلهای جدید کارآفرینی در این صنعت
- روشهای نوین مدیریت و بازاریابی صنعت
- نوآوری در مصالح، تاسیسات و لوازم ساختمانی
- شبکهسازی و آموزش نیروی انسانی ماهر و متخصص
- روشهای نوین تامین مالی و رویکردهای اقتصادی به صنعت ساختمان
- سازههای پایدار، ایمن، هوشمند و سبز با بهرهگیری از فناوری اطلاعات
- بازارهای مرتبط با مصالح، تاسیسات، تجهیزات، ماشینآلات و پروژههای تکمیلشده
- فناوریهای نوین طراحی، ساخت، بهرهبرداری و نگهداری تجهیزات و ماشینآلات مرتبط
- نوآوری در زنجیره تامین و پلتفرمهای مرتبط با (مصالح، تاسیسات، تجهیزات و ماشینآلات)
مرکز نوآوری مهندسی و ساخت از چه ایدههایی حمایت میکند؟
حوزه ساخت، ساختمان، زیرساخت و خدمات؛ شامل:
- نوآوری در طراحی معماری و مهندسی
- فناوریهای نوین ساخت (متاورس در معماری و مهندسی ساخت، پرینت سهبعدی، ساخت سریع ساختمان، تجهیزات و ماشینآلات خودران در حوزه ساخت، رباتیک، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، همزاد دیجیتال، فناوری دیجیتال در مهندسی و ساخت، ساختمان سبز، ساختمان ایمن، ساختمان هوشمند، فناوریهای ترکیبی و ...)
- بومیسازی فناوریهای جدید صنعت
- بهبود روشهای اجرا و بهرهگیری از فناوریهای نو
- ایدههای جدید در حوزه خدمات تعمیر و نگهداری ساختمان، تاسیسات و زیربناها
- خلاقیت و ارزشآفرینی در بازسازی و بهبود کیفیت ساختمانهای موجود
- مصالح و تجهیزات نوین و بادوام و بهبود استانداردهای آن
- راهکارهای احداث ساختمانهای پایدار با طول عمر بالا
- انرژی (کارایی و صرفهجویی انرژی در هنگام ساخت و پس از بهرهبرداری، ساختمان خودکفا در انرژی، کمک به کاهش آلایندههای زیستمحیطی)
- نوآوری در بازاریابی و فروش مصالح و تجهیزات ساختمانی
- خلاقیت در بازار مسکن و روشهای نوین فروش
- حوزه تاسیسات برق و مکانیک
- روشهای نو در تامین مالی
- تامین نیروی انسانی ماهر و تیمهای اجرایی موردنیاز صنعت
- بهبود راهکارهای سازمانی و مدیریتی این حوزه
- ارتباط رضایتبخش با مشتری و خدماتگیرنده
- گارانتی و تضمین کیفیت ساختوسازها
- شبکهسازی میان فعالان صنعت و بازار
- نوآوری در اقتصاد ساختوساز
- بازیافت مصالح
مراحل حمایت و سرمایهگذاری بیلدزآپ در استارتآپها چگونه است؟
حمایت و سرمایهگذاری بیلدزآپ در استارتآپها شامل پنج مرحله میگردد.
مرحله اول: شتابدهی فاز صفر
تیمهای نوپایی که چارچوب اولیه کسبوکار خود را مشخص نمودهاند، مورد حمایت بیلدزآپ قرار میگیرند تا با گذراندن دورههای گوناگون مرتبط با راهاندازی کسبوکار، آماده تکمیل مدل کسبوکار خود جهت دستیابی به حداقل محصول/ خدمت قابلارائه بشوند.
مرحله دوم: شتابدهی فاز یک
تیمهای نوپایی که به نمونه اولیه محصول/ خدمت خود دستیافتهاند؛ در این گام با انواع پشتیبانیهای مالی و خدماتی بیلدزآپ به رشد مدل کسبوکار و تولید محصول خود میپردازند تا در پایان این دوره به یک مدل تکرارپذیر، گسترشپذیر و قابلارائه به سرمایهگذار دست پیدا کنند.
مرحله سوم: شتابدهی فاز دو
تیمهایی که دوره شتابدهی فاز یک را با موفقیت پشتسر گذرانده باشند، درصورتیکه موفق به ورود محصول به بازار شده، مدل کسبوکار آنها اعتبارسنجی شده و به درآمد اولیه دست پیدا کرده باشند؛ از پشتیبانیهای تکمیلی سرمایهگذاری و ارائه خدمت بیلدزآپ برخوردار خواهند شد.
مرحله چهارم: جهش برای VC
تیمهای نوآوری که مرحله حل مسئله را پشت سر گذاشته و به میزانی از بلوغ دست یافتند و با تست بازار، در آغاز فرایند توسعه آن قرار دارند؛ در این گام از پشتیبانیهای مالی بیلدزآپ بهرهمند خواهند شد.
مرحله پنجم: ورود به VC
استارتآپها و تیمهای فناورانه بالغی که در فرایند گسترش بازار و محصول کسبوکار خود موفق گردیدند؛ بر پایه ارزشگذاری کسبوکار موردنظر از پشتیبانیهای متنوع و سرمایهگذاری بیلدزآپ برخوردار میگردند.