نشست خبری رونمایی از قرارداد سرمایه‌گذاری بیلدزآپ در الوملک


دکتر محمد بروجردی مدیرعامل مرکز نوآوری مهندسی و ساخت – بیلدزآپ در نشست خبری رونمایی از قرارداد سرمایه‌گذاری بیلدزآپ در الوملک که با حضور اصحاب رسانه و هم‌زمان با تولد چهارسالگی الوملک نیز برگزار شد؛ گفت: شرکت شناسا و کیسون دو بال سرمایه‌گذاری روی بیلدزآپ هستند که تجربه‌های وسیع و چشمگیر هر دو مجموعه در دو حوزه خلق نهادهای نوآوری و صنعت ساختمان و احداث و نامداری ایشان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی پشتوانه بزرگی برای توفیق بیلدزآپ در اکوسیستم نوآوری کشور می‌باشد.

بروجردی ضمن اشاره به فعالیت‌های مختلف بیلدزآپ در حوزه‌های گوناگون مرتبط یا صنعت ساختمان و احداث؛ هدف این سرمایه‌گذاری را توجه ویژه بیلدزآپ به حوزه پراپتک و ترفیع مشکلات حوزه املاک اعلام کرد و توضیح داد: ناترازی‌ها و چالش‌های حوزه مسکن و ساختمان در ایران باعث شده است حوزه پراپتک و فناوری‌های مبتنی بر املاک اهمیت ویژه‌ای پیدا کنند. پراپتک مجموعه‌ای از فناوری‌های نوین در حوزه املاک و مستغلات اشاره دارد که به‌منظور بهبود و تسهیل فرایندهای مختلف در صنعت املاک به کار گرفته شده و به‌طور خاص بر نفوذ و همگرایی فناوری در بخش املاک تأکید دارد و ما هم بر این اساس بخشی از فعالیت‌های خود را در بیلدزآپ بر این حوزه متمرکز کرده‌ایم.

مهندس رضا سرخوش رئیس هیئت‌مدیره نوآوران کیسون و بیلدزآپ هم در ادامه به توجه کیسون و تجربه ۵۰ساله این شرکت در حوزه مهندسی و ساخت در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی اشاره کرد و استفاده از نوآوری‌ها و روش‌های نوین مرتبط با مهندسی و ساخت‌وساز را جدی‌ترین رویکرد کیسون در سال‌‌های اخیر برشمرد.

در ادامه امید صادقی مدیرعامل الوملک هم گفت: دروازه ورود الوملک به بازار مسکن کارشناسی و قیمت‌گذاری ملک بوده است و ما از سال ۱۴۰۰ قیمت‌گذاری آنلاین ملک را به طور جدی دنبال کرده‌ایم‌. پراپتک در دنیا روندهای مهمی را پشت سر گذاشته است و ما همراه با این تغییرات پیش رفته‌ایم.

محمدصادق سبحانی مدیرعامل تریگ‌آپ و عضو هیئت‌مدیره بیلدزآپ هم به توجه ویژه این شتاب‌دهنده به حوزه ساختمان از طریق مجموعه بیلدزآپ صحبت کرده و در همین راستا به موفقیت چشمگیر تیم ریبیلد در رویداد فناورانه تکنوفست ترکیه نیز اشاره داشت. ایشان همچنین به تبیین همکاری شکل‌گرفته با صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری برای پشتیبانی از تیم‌های حوزه ساختمان پرداخت. مهندس سید حمیدرضا علوی معاون سرمایه‌گذاری شناسا و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره بیلدزآپ راهبرد شناسا ایجاد نهادهای نوآور مشترک تخصصی و هم‌سرمایه‌گذاری‌ها را از عوامل توسعه اکوسیستم استارت‌آپی و تلاش در گره‌گشایی از چالش‌های موجود صنعت عنوان نمود.

در ادامه رویداد بروجردی در پاسخ به خبرنگاران مبلغ این سرمایه‌گذاری را ۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد و صادقی هم در پاسخ به دیگر پرسش رسانه‌ها که چگونه در شرایطی که دیوار و شیپور بارها مجبور به برداشتن قیمت‌ها شده‌اند و بازار املاک ایران تابع فرمول اقتصادی منسجمی نیست آنها چگونه می‌خواهند با هوش مصنوعی قیمت‌گذاری کنند گفت: از مرداد سال ۱۴۰۲ در کنار دیوار قیمت‌گذاری شفاف و مبتنی بر هوش مصنوعی را پیش برده‌ایم و حتی یک ماه به درخواست وزارت مسکن و شهرسازی مجبور شدیم قیمت‌گذاری را غیرفعال کنیم؛ اما پس از گفت‌وگو و تشریح اهدافمان ثابت شد که ما دقیقاً می‌توانیم در نقطه رفع آشفتگی بازار وارد شویم و آن را حل کنیم.

سرخوش هم در پاسخ به یکی دیگر از خبرنگاران در رابطه با قانون جهش تولید دانش‌بنیان و انگیزه سرمایه‌گذاری‌های کیسون در فضای استارت‌آپی از سال گذشته گفت: اهتمام ما نقش‌آفرینی مثبت در فضای نوآوری به نفع حل مسائل صنعت ساخت بوده و تاکنون از مزایای این قانون استفاده نکرده‌ایم؛ اما در کل تلاش ما این است که بیش از آنکه آورنده سرمایه نقدی برای استارت‌آپ‌ها باشیم اسمارت مانی ناشی از تجارب و دانش کسب شده کیسون را در اختیارشان بگذاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *